Missie & visie

Waarden

INNOVATIEF ° probleemoplossend door te vernieuwen en anders te denken. BEWUST ° integer en bewust van impact op mens, dier en planeet - empatisch, menselijk, ethisch esthetisch. DEMOCRATISCH ° in dialoog, samen, inclusief en toegankelijk, betaalbaar voor velen in plaats van enkelen. BESCHEIDEN ° ingetogen, eenvoud, het overbodige weglaten, respect voor de eigenheid van de omgeving.

WAAROM DE STUDIO DOET WAT HET DOET

‘Iedereen verdient goed ontwerp oftewel betaalbare, inclusieve poëzie, binnen de draagkracht van mens en planeet. Voor mij is het duurzame eenvoud, die connectie of betrokkenheid stimuleert én oog heeft voor haar gebruikers. Goed ontwerp is steeds bewust en menselijk. Het is ethisch esthetisch.’  

 
 

TOEKOMSTBESTENDIG & CIRCULAIR

Met slimme, strategische concepten en door anders te denken zoekt de STUDIO met goesting naar betaalbare oplossingen voor nu én voor later. Circulair dus zuinig met grondstoffen én veranderingsgericht. Oplossingen die flexibel mee evolueren met hun functie, je levensloop en de technologie. Zodat je investering, ook in de toekomst zinvol blijft. Want wendbare gebouwen, geven gemoedsrust. Met oog voor mens, planeet en jouw investering, kijken we samen vooruit!

ECO - & TECHNO - LOGISCH

Met de blik op het grotere plaatje en beide voeten op de grond, maken we logische keuzes. Dus ‘vorm volgt klimaat’ en invulling past zich aan, aan jouw behoeftes. Compacte gebouwen, rekening houdend met zonnewinsten, oververhitting en natuurlijke koeling, die de temperatuur optimaliseren. Technologie benut als aanvulling op doordacht ontwerp, niet als vervanging. Bewuste materiaalkeuzes, met een kleinere voetafdruk. Dat geeft oplossingen die zuinig zijn met energie, grondstoffen en ruimte. Om zo steeds de balans te zoeken tussen ontwerp kwaliteit, duurzaamheid & betaalbaarheid. Logisch toch!


Feature 2

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Sed a ligula quis sapien lacinia egestas. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae.


Feature 3

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Mauris id fermentum nulla. Quisque congue porttitor ullamcorper. Donec ac fringilla turpis. Nulla eu pretium massa.