B2B - vrije beroepers

Natuurlijk moet je bedrijfsruimte voor klanten en medewerkers als een tweede thuis aanvoelen. Het moet functioneel zijn, met de juiste uitstraling, die liefst iets vertelt over je waarden. We moeten het ook allemaal duurzamer doen. Maar als vrije beroepers zijn wij ook ondernemers. Dus de ruimte voor je beroep is ook een fiscale post, een investering en je pensioen. De STUDIO gelooft dat slim investeren en deftig je boterham verdienen, terwijl je goed doet voor ‘mens en planeet’, prima samengaan.

 
foto+-+vrije+beroepers+2.jpg

Een rustige plek voor je beroep en passie.

Wat zijn je doelen, waar wil je naartoe met je bedrijf en welke ervaring wil je je klanten en medewerkers geven? De STUDIO denkt mee met jouw onderneming en sector. Samen maken we iets op maat en kijken we ook naar later.

Een achtergrond als preventieadviseur en een hoge opmerkzaamheid voor omgevingsfactoren geeft de STUDIO bovendien een neus voor werkbare omgevingen. Ruimtes waar het rustig werken en vertoeven is. We kijken naar welzijn en beleving, en mikken zo op een grotere klanten- en werknemersbinding. Want in tijden van digitalisering en krapte op de arbeidsmarkt is dat geen overbodige luxe.

Je wensen en bedrijfsnoden aanpassen aan een gebouw, doen we liever niet. Het gebouw moet aanpasbaar zijn aan jou. Dat is precies wat een circulair of transformeerbaar gebouw goed maakt voor de planeet én de ondernemer. Dezelfde flexibiliteit en wendbaarheid, die van jou verwacht wordt, mag je verwachten van je gebouw. Het geeft meer investeringszekerheid, gemoedsrust en de vrijheid om mee te bewegen met wat komt. Naast een duurzaam gebouw, denken we dus ook aan je investering, marktkansen en concurrentievoordeel. Zo kijken we samen vooruit.