B2C - PARTICULIER

Met een boon voor mooie ruimtes en duurzame alternatieven, geloof jij, net zoals de STUDIO, dat we allemaal verschil kunnen maken. Maar voor dromers met open ogen, mag ‘duurzaamheid’ ook betaalbaar blijven. Want naast die fijne plek voor jezelf, je gezin en vrienden, mag er ook nog tijd en budget zijn voor leefplezier.

 
foto+-+architect.jpg

Zonder extra vierkante meters, ruimtelijkheid die als gegoten zit.

Voor de bewuste en vooruitdenkende klant bedenkt de STUDIO graag doordachte en duurzame concepten. Die door hun eenvoud en compactheid besparen op grondstoffen, ruimte én budget. En dat zonder aan ruimtelijkheid te verliezen. Totaalprojecten, waarbij architectuur en interieur, binnen en buiten in harmonie zijn. Met eerlijke materialen, mooie details, licht, openheid en passend op die plek. Door de circulaire aanpak, bekijken we ook verschillende leef-scenario’s. Zodat je woning flexibel kan mee-evolueren met de invulling, je levensloop en de technologie. Dat geeft meer vrijheid bij een nieuwe wending en is een betere investering. Zo gaan goed voor jezelf en de planeet, prima samen.

Onze dromen en noden moeten we niet aanpassen aan een gebouw. Het gebouw moet aanpasbaar zijn aan ons.

Project types: Nieuwbouw en verbouwingen waarbij architectuur en interieur mooi aansluiten, levensloopbestendige gezinswoningen, generatie wonen, zorgwonen, kangoeroe wonen.


hoe zit het met aanpak & ereloon ?

Andere mensen, andere wensen, prioriteiten en verwachtingen. Waarover het gaat zijn de uren. Dus het ereloon is maatwerk en afhankelijk van de gewenste service. Kom gerust eens langs, dan bekijken we het samen.

Bij architectuuropdrachten is de gekende Limburgse ‘casco-aanpak’, ruwbouw water- en winddicht, niet zonder risico. Luchtdichtheid en duurzame technieken beïnvloeden nl. de energieprestatie. En net dat bepaalt mede je verbruik én de toekomstige waarde van je woning. Daarom gaat de STUDIO graag één stap verder, mn. casco-PLUS. Dit betekent: ruwbouw water- en winddicht, PLUS: sanitair en verwarming, ventilatie en elektriciteit, chape- en pleisterwerken.

Maar totaalprojecten waarbij het hele plaatje klopt, van ruwbouw tot interieur, hebben de voorkeur. Bij een volledige begeleiding van A tot Z, worden nl. alle facetten van het bouwproces doorlopen en vormen architectuur en interieur één samenhangend geheel. Dan bekijken we ook ontwerp en materialen van de overige posten mn. de keuken, badkamer, sanitaire toestellen, vloerafwerking, binnendeuren en schilderwerk.

Je hebt appelen en peren. De STUDIO doet peren. Peren die je meerwaarde opleveren & geld besparen.

foto+-+appelen+en+peren+.jpg

Welke weg leggen we samen af?

 
circulaire tijdslijn - particulier.jpeg