B2B - ONDERNEMER - INVESTEERDER

Net zoals de STUDIO geloof jij dat future-proof ondernemen, duurzaam ondernemen is, binnen een circulaire economie. Als maatschappelijk verantwoorde ondernemer, wens jij verder te gaan dan louter rendement. Want je wil deftig je boterham verdienen, terwijl je ook goed doet voor ‘mens en planeet’.

 
foto-B2B-1.jpg

Architectuur als expressiemiddel van jouw DNA.

Op basis van de eigenheid van je bedrijf én sector maakt de STUDIO een ontwerp op maat. En maken je duurzaam DNA, leesbaar in je gebouw. Een achtergrond als preventieadviseur en hoge opmerkzaamheid voor omgevingsfactoren geeft de STUDIO een neus voor werkbare omgevingen, die goed aanvoelen. Met aangename ruimtes, die welzijn én de beleving versterken, mikken we zo op een betere werknemers- en klantenbinding. Want in tijden van krapte op de arbeidsmarkt en digitalisering, is dat geen overbodige luxe.

Als ondernemer wordt er van jou flexibiliteit en wendbaarheid verwacht. Je bent als het ware een kameleon. Datzelfde mag je verwachten van jouw gebouw. Want een circulair of transformeerbaar patrimonium biedt meer vrijheid en veiligheid bij marktverschuivingen en transities. Het draagt bij een wijzigende context, al oplossingen in zich; voor een andere invulling, opdelen of generatieoverdracht … etc. En dat geeft meer investeringszekerheid, gemoedsrust en de vrijheid om innovatief en actueel te blijven. Naast een duurzaam gebouw, proberen we zo dus ook te bouwen aan investeringen, marktkansen en concurrentievoordeel. Zo denken we we samen vooruit!

Een tijdloos en veranderingsgericht gebouw, is een betere investering.

Project types: Bedrijfsgebouw, utiliteit, handelspand, retail, hospitality of gastvrijheid.